WE DESIGN LOGOS / BRANDING

Branding / Σχεδιασμός λογοτύπου / Εταιρική ταυτότητα

Branding, ονοματοδοσία, σχεδιασμού λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας

To branding αποτελεί καθεαυτού μια εφαρμογή μάρκετινγκ την οποία μια επιχείρηση χρησιμοποιεί στρατηγικά την εταιρική της ταυτότητα όπου την ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της ενώ ταυτόχρονα την καθιστά αναγνωρίσιμη από τους πελάτες της. Brand μπορεί να είναι μια ονομασία, ένας όρος, ένα σχέδιο, ένα σύμβολο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο συνδέεται με το προϊόν ή την υπηρεσία μιας επιχείρησης ή ενός ανθρώπου που το διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές της.
Πρωταρχικό ρόλο για μια επιχείρηση είναι η δημιουργία ενός ισχυρού brand με σκοπό να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να καθορίσει τη θέση στην αγορά που δραστηριοποιείται.

Ονοματοδοσία επιχείρησης, προϊόντος, υπηρεσίας

Η διαδικασία ονοματολογίας για μία εταιρεία, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, γίνεται έχοντας ως βάση τον προσδιορισμό της εταιρείας στην αγορά, ώστε αυτή να αντιπροσωπεύει ευκρινώς τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.
Διεξάγεται έρευνα ώστε να μην υπάρχουν παρόμοια ονόματα από ανταγωνιστές καθώς και επίσης να διαπιστώνουμε ότι υπάρχει και σχετικό domain. Το όνομα μιας επιχείρησης πρέπει να είναι ξεχωριστό, περιγραφικό και κατατοπιστικό ώστε να καταλάβεις από την αρχή τι προσφέρει η επιχείρηση. 

Σχεδιασμός λογότυπου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε λογότυπο της επιχείρησης σας

Σχεδιασμός λογότυπου 

Ο σχεδιασμός λογοτύπου αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση του εμπορικού σας σήματος που μπορεί να αποτελείται από λέξεις, γραφικές αναπαραστάσεις, σύμβολα, χρώματα ή και συνδυασμούς αυτών ώστε να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Σκοπός του λογότυπου είναι να αποτυπώνεται εύκολα στη μνήμη και να το αναγνωρίζει εύκολα ο υποψήφιος πελάτης.
Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο εκφράζει, μεταξύ άλλων, τη φιλοσοφία και το όραμα μιας επιχείρησης και προσελκύει πάντα την προσοχή των πελατών σας, δημιουργώντας τους μια θετική εντύπωση προς το brand.  Η δημιουργία του λογότυπου ξεκινά με εκτεταμένη μελέτη και έρευνα και συνεχίζει με επαγγελματικό σχεδιασμό με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Κύρια Στοιχεία Λογότυπου

Όμορφος σχεδιασμός

Όμορφος σχεδιασμός λογότυπου

Η πρώτη εικόνα της εταιρίας - προϊόντος είναι το λογότυπο αντικατοπτρίζει την ποιότητα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης.

Οπτική επικοινωνία

Οπτική επικοινωνία

Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο σε κάνει να ξεχωρίζεις από το επιχειρηματικό περιβάλλον και σε διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σου.

Μνήμη

Μνήμη

Είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε σχήματα, εικόνες λογότυπα πάρα ονόματα και λέξεις. Οι πιθανότητες να αποτυπωθεί στη μνήμη των πελατών σας το λογότυπο της επιχείρησης - προϊόντος εξαρτάτε από τον σωστό και άρτιο σχεδιασμό.

Σχεδιασμός Εταιρικής ταυτότητας

Η εταιρική ταυτότητα αποτελεί το κύριο κομμάτι της προβολής και επικοινωνίας μιας επιχείρησης στο ευρύ κοινό έτσι ώστε να αντικατοπτρίζεται η φιλοσοφία και οι αξίες της μέσα από αυτή. Αφορά κυρίως στη συνολική αναγνωρισιμότητα της εταιρικής εικόνας που μια επιχείρηση θέλει να διαμορφώσει.
Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας καλύπτει κάθε ανάγκη της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησης με εφαρμογές που αφορούν το λογότυπο την επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτοτον φάκελο, το folder και των εταιρικών παρουσιάσεων / διαφημιστικών. Για την σωστή εφαρμογή της οπτικής επικοινωνίας της εταιρείας θα πρέπει η εταιρική ταυτότητα να εφαρμόζεται παντού σωστά, στην ιστοσελίδα, στο φυσικό κατάστημα, στα ρούχα των υπαλλήλων, στα αυτοκίνητα.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει όλη την διασικασία Branding, Ονοματοδοσίας, Σχεδιασμού λογότυπου και Εταιρικής ταυτότητας

Η διαδικασία δημιουργίας λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας

logo contact

1. Επικοινωνία

Πραγματοποιείται μια πρώτη συνάντηση με τον πελάτη στο γραφείο μας, τηλεφωνικά, ή διαδικτυακά (email, skype, zoom κ.α). Συγκεντρώνουμε πληροφορίες για το όραμα και τη φιλοσοφία της επιχείρησης ώστε να τις αξιοποιούμε με τον καλύτερο δημιουργικό τρόπο.

logo offer

2. Προσφορά

Έχοντας συγκέντρωση όλες τις πληροφορίες από τον πελάτη για τη δημιουργία του λογοτύπου προχωράμε σε αποστολή προσφοράς με εκτίμηση κόστους και χρόνου υλοποίησης.

logo Briefing

3. Briefing

Μελετάμε και εξετάζουμε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την εταιρεία σας και προχωρούμε σε μια ποιοτική γραφιστική ανάλυση του έργου, δίνοντας την καλύτερη λύση για τον πελάτη.

logo designer

4. Σχεδιασμός

Αξιολογούμε το ύφος και προσδιορίζουμε τον σχεδιασμό του logo της εταιρείας και των υπηρεσιών τις με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη. Σχεδιάζονται σχέδια αυθεντικά, διαχρονικά, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της εποχής δίνοντας εικαστική και ψηφιακή αποτύπωση της ιδέας.

Preview logo

5.Παρουσίαση

Παρουσιάζουμε 3 - 4 ολοκληρωμένες επαγγελματικές προτάσεις λογοτύπου, οι οποίες αναδεικνύουν την εικόνα, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της επιχείρησής για την επιλογή και την αξιολόγηση αυτών.Ακολουθούν πιθανές τροποποιήσεις στα σχέδια ώστε να είναι προσαρμοσμένα πλήρως στα μέτρα της επιχείρησής του πελάτη.

Παράδοση logo

6. Παράδοση

Μετά την επιλογή του πελάτη, δίνουμε το λογότυπο της επιχείρησή του σε όλα τα απαιτούμενα formats. Επίσης, συνοδεύατε και με ένα εγχειρίδιο χρήσης για τις απαιτούμενες εφαρμογές εκτυπώσεων και ψηφιακών μέσων (, επιγραφής, ιστοσελίδων, social media κ.α)

Ενδεικτικός σχεδιασμός λογότυπου και εταιρικής ταυτότητας

wecreate Fagias olive oil σχεδιασμός λογότυπου
wecreate creative redesign logo 02
wecreate creative studio 03
wecreate creative studio 04
wecreate creative studio 01
wecreate creative studio 02
wecreate creative studio 03
wecreate creative dental logo 04
wecreate creative studio 01
wecreate creative studio 02
wecreate creative studio 03
wecreate creative studio 04
wecreate creative studio 05
wecreate creative studio 06
wecreate creative studio 07
wecreate creative studio 08
wecreate creative studio 05
wecreate creative studio 06
wecreate creative studio 07
wecreate creative studio 08